Звезда против Крке без Дерика Брауна, Гиста и Берона!

Жестоко ће бити ослабљена! Звезда ослабљена у недељу, шанса "резервама": Без тројице у Новом Месту.  Из табора српског и регионалног првака најављено је да ће Милан Томић већ за меч против Барселоне имати на располагању комплетан тим.

Кошарка 20.10.2019 | 10:13
Звезда против Крке без Дерика Брауна, Гиста и Берона!
Лоше вести за Црвену звезду пред гостовање Крки у Новом Месту. Тренер Милан Томић неће моћи да рачуна на важне играче и то би могао да буде пролем за црвено-беле. 

На сутрашњој утакмици у Новом Месту неће играти Дерик Браун и Џејмс Гист због лакших повреда, док је Били Берон уз дозволу клуба отпутовао у САД како би присуствовао рођењу првог детета (враћа се у Београд већ у понедељак).

Сви ће бити спремни за четвртак и Барселону, саопштила је Црвена звезда.

Гостовање Крки биће добра шанса за Црвену звезду да се врати на победнички колосек после пораза у Тел Авиву од Макабија. Имала је ту Звезда прилику да направи "брејк", али није успела.

Гостовање Крки, у оквиру 3. кола АБА лиге, представљаће озбиљан тест за екипу Црвене звезде, нарочито за домаће играче који ће услед изостанка тројице Американаца добити значајније улоге од досадашњих.

Црвено-бели су у суботу увече саопштили да ће центар Џејмс Гист и "четворка" Дерик Браун пропустити недељни меч због лакших повреда, а у тиму неће бити ни Билија Берона.

Сјајни бек шутер уз дозволу клуба је отпутовао у домовину, како би присуствовао рођењу првог детета.

Берон ће се вратити у Београд већ у понедељак и прикључити припремама за евролигашки окршај са Барселоном, у четвртак у дворани "Александар Николић".

Верује се да ће Гист и Браун до тада бити опорављени и спремни и да ће Милан Томић моћи да једном од лидера елитног такмичења супротстави најјачи тим.

Утакмица Крка - Звезда на распореду је у недељу од 18.00, уз директан пренос на ТВ Арена спорт 1. Црвено-бели ће у Словенији покушати да се искупе за пораз од Будућности на домаћем терену.

Оба тима имају скор 1-1.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар