Zvezda protiv Krke bez Derika Brauna, Gista i Berona!

Žestoko će biti oslabljena! Zvezda oslabljena u nedelju, šansa "rezervama": Bez trojice u Novom Mestu.  Iz tabora srpskog i regionalnog prvaka najavljeno je da će Milan Tomić već za meč protiv Barselone imati na raspolaganju kompletan tim.

Košarka 20.10.2019 | 10:13
Zvezda protiv Krke bez Derika Brauna, Gista i Berona!
Loše vesti za Crvenu zvezdu pred gostovanje Krki u Novom Mestu. Trener Milan Tomić neće moći da računa na važne igrače i to bi mogao da bude prolem za crveno-bele. 

Na sutrašnjoj utakmici u Novom Mestu neće igrati Derik Braun i Džejms Gist zbog lakših povreda, dok je Bili Beron uz dozvolu kluba otputovao u SAD kako bi prisustvovao rođenju prvog deteta (vraća se u Beograd već u ponedeljak).

Svi će biti spremni za četvrtak i Barselonu, saopštila je Crvena zvezda.

Gostovanje Krki biće dobra šansa za Crvenu zvezdu da se vrati na pobednički kolosek posle poraza u Tel Avivu od Makabija. Imala je tu Zvezda priliku da napravi "brejk", ali nije uspela.

Gostovanje Krki, u okviru 3. kola ABA lige, predstavljaće ozbiljan test za ekipu Crvene zvezde, naročito za domaće igrače koji će usled izostanka trojice Amerikanaca dobiti značajnije uloge od dosadašnjih.

Crveno-beli su u subotu uveče saopštili da će centar Džejms Gist i "četvorka" Derik Braun propustiti nedeljni meč zbog lakših povreda, a u timu neće biti ni Bilija Berona.

Sjajni bek šuter uz dozvolu kluba je otputovao u domovinu, kako bi prisustvovao rođenju prvog deteta.

Beron će se vratiti u Beograd već u ponedeljak i priključiti pripremama za evroligaški okršaj sa Barselonom, u četvrtak u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Veruje se da će Gist i Braun do tada biti oporavljeni i spremni i da će Milan Tomić moći da jednom od lidera elitnog takmičenja suprotstavi najjači tim.

Utakmica Krka - Zvezda na rasporedu je u nedelju od 18.00, uz direktan prenos na TV Arena sport 1. Crveno-beli će u Sloveniji pokušati da se iskupe za poraz od Budućnosti na domaćem terenu.

Oba tima imaju skor 1-1.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar