Остојић: Неправду препознају и звездаши!

А нас не сме да погађа! "Морамо да гледамо у наше двориште и не сме да нас погађају други резултати и ситуације које се дешавају. а то сви препознају као и навијачи Звезде", истакао је дефанзивац црно-белих.

Фудбал 20.10.2019 | 21:15
Остојић: Неправду препознају и звездаши!
Фудбалер Партизана Бојан Остојић у име тима преузео је кривицу за неуспех у Лучанима, где су црно-бели у 12. колу Суперлиге Србије доживели други пораз у националном шампионату (0:1).

Искусни штопер сматра да су он и саиграчи искључиви кривци, али је и нагласио да ствари које се дешавају мимо терена на којем су они, никако не смеју да утичу на њих.

А, према речима Остојића, изгледа да ипак утичу.

"Морамо да гледамо у наше двориште и не сме да нас погађају други резултати и ситуације које се дешавају. а то сви препознају као и навијачи Звезде", истакао је дефанзивац црно-белих.

Остојић је очигледно алудирао на изјаву глумца Виктора Савића, који је после утакмице између Црвене звезде и Рада (3:1), рекао да га је и поред тога што је звездаш срамота досуђеног пенала у корист црвено-белих.

"Сигурно је нама најтеже сто се ових резултата тиче у домаћем првенству, али се искрено надам да ћемо почети и морамо да решавамо ове шансе на свакој утакмици. Стварамо доста шанси, али једноставно гол неће. Мислим да нам је много теже да играмо у домаћем првенству него у Европи, јер све ово сто се дешава на другим утакмицама вероватно утиче на све нас. Ми морамо да  заборавимо ову утакмицу што пре и да се добро спремимо за следећу која нас чека", рекао је Остојић и додао:

"Једини за неуспех криви смо ми играчи али имамо огроман притисак и морамо да се носимо са тим како знамо и умемо", подвукао је стуб одбране Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар