Ostojić: Nepravdu prepoznaju i zvezdaši!

A nas ne sme da pogađa! "Moramo da gledamo u naše dvorište i ne sme da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. a to svi prepoznaju kao i navijači Zvezde", istakao je defanzivac crno-belih.

Fudbal 20.10.2019 | 21:15
Ostojić: Nepravdu prepoznaju i zvezdaši!
Fudbaler Partizana Bojan Ostojić u ime tima preuzeo je krivicu za neuspeh u Lučanima, gde su crno-beli u 12. kolu Superlige Srbije doživeli drugi poraz u nacionalnom šampionatu (0:1).

Iskusni štoper smatra da su on i saigrači isključivi krivci, ali je i naglasio da stvari koje se dešavaju mimo terena na kojem su oni, nikako ne smeju da utiču na njih.

A, prema rečima Ostojića, izgleda da ipak utiču.

"Moramo da gledamo u naše dvorište i ne sme da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. a to svi prepoznaju kao i navijači Zvezde", istakao je defanzivac crno-belih.

Ostojić je očigledno aludirao na izjavu glumca Viktora Savića, koji je posle utakmice između Crvene zvezde i Rada (3:1), rekao da ga je i pored toga što je zvezdaš sramota dosuđenog penala u korist crveno-belih.

"Sigurno je nama najteže sto se ovih rezultata tiče u domaćem prvenstvu, ali se iskreno nadam da ćemo početi i moramo da rešavamo ove šanse na svakoj utakmici. Stvaramo dosta šansi, ali jednostavno gol neće. Mislim da nam je mnogo teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi, jer sve ovo sto se dešava na drugim utakmicama verovatno utiče na sve nas. Mi moramo da  zaboravimo ovu utakmicu što pre i da se dobro spremimo za sledeću koja nas čeka", rekao je Ostojić i dodao:

"Jedini za neuspeh krivi smo mi igrači ali imamo ogroman pritisak i moramo da se nosimo sa tim kako znamo i umemo", podvukao je stub odbrane Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar