Покетино о проблемима пред Звезду...

Ово је први корак ка самопоуздању! "Наш наступ није био сјајан. . . ", искрен је био Аргентинац на клупи Спурса.

Фудбал 20.10.2019 | 09:16
Покетино о проблемима пред Звезду...
Не иде, па не иде...

Тотенхем није успео да се врати на "победничку стазу" ни против тренутно најлошијег тима Премијер лиге, последњепласираног Вотфорда, пошто је пред својим навијачима губио од 6. минута, а онда срећно успео да изједначи у самом финишу утакмице (1:1).

Нови реми значи да су Спурси у последњих десет утакмица уписали само две победе, излазак из кризе се не назире, али Аргентинац сматра да има позитивних ствари.

"Наш наступ није био сјајан, али када примите тако рано гол, увек је тешка ситуација", казао је Покетино кога су играчи пред меч са Вотфордом извели на вечеру и показали му да му верују.

"Атмосфера није била лака за нас, осетила се напетост, а када сам био фудбалер знам да су ми такве ствари сметале. Ипак, дали смо гол и тај погодак је први наш корак ка повратку самопоуздања које нам недостаје".

Посебан утицај на пад самопоуздања код играча имао је пораз од Бајерна (7:2), после ког је Тотенхем дошао у незгодну ситуацију у Лиги шампиона.

Већ следеће недеље ће морати да се "чупа" против Црвене звезде у Лондону.

"Пре неки дан ми је пријатељ рекао да смо први пут у пет година добили ударац какав представља пораз од 7:2 и то је све ново за мене и играче. Опет, морам да кажем да су у последњих 20 минута навијачи били сјајни и они су нас погурали ка боду", објаснио је Аргентинац.

Меч између Тотенхам и Звезде игра се у уторак од 21 час у Лондону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар