Цвајта: Дармштат побјегао са дна, Регензбург се ушуњао у врх!

Стрелци заказали у суботњим мечевима Цвајте.

Фудбал 19.10.2019 | 21:10
Цвајта: Дармштат побјегао са дна, Регензбург се ушуњао у врх!
Није сваки дан Божић, па смо након невероватног меча између Ерцгебиргеа и Нирнберга касно синоћ, данас били ускраћени за нови фестивал голова. На три утакмице суботњег програма пала су свега два поготка, а до победа су дошли Регензбург и Дармштат.

Регензбург и Сандхаузен су, сасвим очекивано, одиграли прилично неизвестан дуел. Пред почетак кола, ова два тима на табели раздвајао је свега један бод, а домаћи су успели да искористе предност играња пред својом публиком и да покупе вредна три бода чиме су искочили на пето место на табели. Након првог полувремена које је завршено без голова, Гритнер је у 58. минуту затресао мрежу главом након одличног центаршута и поставио коначних 1:0.

Сандхаузен је имао иницијативу у преосталом делу меча, само у другом полувремену упутио је чак 16 удараца ка голу, али није успео да дође до вредног, изједначујућег поготка.

У другом мечу дана на погодак се чекало све до пред сам крај сусрета. Дармштат је успео да сруши Санкт Паули након гола из корнера који је постигао Палсон у 80. минуту и тако коначно побегне из зоне испадања и заплива ка средини табеле.

Домаћи су на овом сусрету имали велику теренску иницијативу, упутили су чак 20 удараца ка голу, али ни то није било довољно да победе жилави Дармштат и приближе се на само два победа од Арминије Билефелд, која тренутно заузима трећу позицију која води у бараж.

Сусрет између Вехена и Хајденхајма завршен је без голова, а и без великих прилика за гол. Вехен је тако остао закуцан за само дно Цвајте, док је Хајденхајм сада потпуно миран у средини табеле.

НЕМАЧКА 2 - 10. КОЛО

Петак

Гројтер Фирт - Динамо Дрезден 2:0 (2:0)
/Кеита Руел 7, 38/

Ауе - Нирнберг 4:3 (0:0)
/Назаров 62. пенал, Хохштајдт 75, Михојевић 87, Кругер 90+4 - Фреј 51, Гајс 78, Беренс 90+2. пенал/

Субота

Јан Регензбург - Сандхаузен 1:0 (0:0)
/Гритнер 58/

Санкт Паули - Дармштат 0:1 (0:0)
/Палсон 80/

Вехен - Хајденхајм 0:0



Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар