Cvajta: Darmštat pobjegao sa dna, Regenzburg se ušunjao u vrh!

Strelci zakazali u subotnjim mečevima Cvajte.

Fudbal 19.10.2019 | 21:10
Cvajta: Darmštat pobjegao sa dna, Regenzburg se ušunjao u vrh!
Nije svaki dan Božić, pa smo nakon neverovatnog meča između Ercgebirgea i Nirnberga kasno sinoć, danas bili uskraćeni za novi festival golova. Na tri utakmice subotnjeg programa pala su svega dva pogotka, a do pobeda su došli Regenzburg i Darmštat.

Regenzburg i Sandhauzen su, sasvim očekivano, odigrali prilično neizvestan duel. Pred početak kola, ova dva tima na tabeli razdvajao je svega jedan bod, a domaći su uspeli da iskoriste prednost igranja pred svojom publikom i da pokupe vredna tri boda čime su iskočili na peto mesto na tabeli. Nakon prvog poluvremena koje je završeno bez golova, Gritner je u 58. minutu zatresao mrežu glavom nakon odličnog centaršuta i postavio konačnih 1:0.

Sandhauzen je imao inicijativu u preostalom delu meča, samo u drugom poluvremenu uputio je čak 16 udaraca ka golu, ali nije uspeo da dođe do vrednog, izjednačujućeg pogotka.

U drugom meču dana na pogodak se čekalo sve do pred sam kraj susreta. Darmštat je uspeo da sruši Sankt Pauli nakon gola iz kornera koji je postigao Palson u 80. minutu i tako konačno pobegne iz zone ispadanja i zapliva ka sredini tabele.

Domaći su na ovom susretu imali veliku terensku inicijativu, uputili su čak 20 udaraca ka golu, ali ni to nije bilo dovoljno da pobede žilavi Darmštat i približe se na samo dva pobeda od Arminije Bilefeld, koja trenutno zauzima treću poziciju koja vodi u baraž.

Susret između Vehena i Hajdenhajma završen je bez golova, a i bez velikih prilika za gol. Vehen je tako ostao zakucan za samo dno Cvajte, dok je Hajdenhajm sada potpuno miran u sredini tabele.

NEMAČKA 2 - 10. KOLO

Petak

Grojter Firt - Dinamo Drezden 2:0 (2:0)
/Keita Ruel 7, 38/

Aue - Nirnberg 4:3 (0:0)
/Nazarov 62. penal, Hohštajdt 75, Mihojević 87, Kruger 90+4 - Frej 51, Gajs 78, Berens 90+2. penal/

Subota

Jan Regenzburg - Sandhauzen 1:0 (0:0)
/Gritner 58/

Sankt Pauli - Darmštat 0:1 (0:0)
/Palson 80/

Vehen - Hajdenhajm 0:0



Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar