Хит прича...!

Цела свлачионица Јунајтеда га спрда због гафа с венчањем! Немилосрдни су саиграчи у Манчестер јунајтеду, а то је на својој кожи осетио и везиста. . .

Фудбал 20.10.2019 | 16:14
Хит прича...!
Саиграчи се већ недељама ругају Фреду!

Како преноси британски "Тимес", везиста из Бразила постао је "предмет спрдње" у свлачионици Манчестер јунајтеда пошто је овог лета планирао да игра за репрезентацију на Копа Америка, па је све остале приватне обавезе прилагодио томе...

Свадбу са дугогодишњом девојком заказао је за 14. јул, недељу дана после првенства Јужне Америке, рачунајући да ће добити нове "слободне дане" пошто Бразил освоји титулу.

Истина је да су "кариоке" освојиле континентални пехар, међутим Фред није ни позван за тај турнир због врло лоших игара у Манчестер јунајтеду, док је потом од Оле Гунара Солскјера морао да тражи да га пусти на свадбу - и то усред припремног периода.

Норвежанин је био у чуду када је схватио да не може да рачуна на Фреда на мечу против Перта, па су тако односи између њих додатно "захладили".

Због свега тога саиграчи из Манчестер јунајтеда и даље воле да се смеју одлуци Фреда да закаже свадбу за време припрема, иако је то могао да уради много раније овог лета, док очигледно није ни размишљао о томе да помери због професиналних обавеза.

Фред је дошао пре годину дана из Шахтјора за више од 50 милиона фунти, али до сада није показао много на 24 наступа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар