Hit priča...!

Cela svlačionica Junajteda ga sprda zbog gafa s venčanjem! Nemilosrdni su saigrači u Mančester junajtedu, a to je na svojoj koži osetio i vezista. . .

Fudbal 20.10.2019 | 16:14
Hit priča...!
Saigrači se već nedeljama rugaju Fredu!

Kako prenosi britanski "Times", vezista iz Brazila postao je "predmet sprdnje" u svlačionici Mančester junajteda pošto je ovog leta planirao da igra za reprezentaciju na Kopa Amerika, pa je sve ostale privatne obaveze prilagodio tome...

Svadbu sa dugogodišnjom devojkom zakazao je za 14. jul, nedelju dana posle prvenstva Južne Amerike, računajući da će dobiti nove "slobodne dane" pošto Brazil osvoji titulu.

Istina je da su "karioke" osvojile kontinentalni pehar, međutim Fred nije ni pozvan za taj turnir zbog vrlo loših igara u Mančester junajtedu, dok je potom od Ole Gunara Solskjera morao da traži da ga pusti na svadbu - i to usred pripremnog perioda.

Norvežanin je bio u čudu kada je shvatio da ne može da računa na Freda na meču protiv Perta, pa su tako odnosi između njih dodatno "zahladili".

Zbog svega toga saigrači iz Mančester junajteda i dalje vole da se smeju odluci Freda da zakaže svadbu za vreme priprema, iako je to mogao da uradi mnogo ranije ovog leta, dok očigledno nije ni razmišljao o tome da pomeri zbog profesinalnih obaveza.

Fred je došao pre godinu dana iz Šahtjora za više od 50 miliona funti, ali do sada nije pokazao mnogo na 24 nastupa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar