Ево шта се дешава са Лазаром...

Напукао примицач, али није дуга пауза! Било је прича да је јесен завршена за Марковића, али ће много брже на терен него што се у први мах спекулисало.  Извештај из амбуланте: Марковић “само“ три недеље ван терена, Стојковић спреман за Јунајтед! Добре вести за навијаче црно-белих. . .

Фудбал 20.10.2019 | 18:08
Ево шта се дешава са Лазаром...
Малерозни офанзивац Лазар Марковић поново је ван терена због повреде, али срећом по њега и Партизан - операција није неопходна!

Штавише, очекује се да "Маркец" конкурише за место у тиму брже него што се очекивало.

Марковић има проблема са примицачем који је "напукао", а да ће већ за три недеље поново моћи да игра!

То је свакако одлична вест за Партизан пошто се спекулисало о томе да би појачање из Премијер лиге могло да буде изгубљено до краја јесени, али сада је јасније да повреда није толико озбиљна.

Марковић ће тако вероватно пропустити мечеве са Јунајтедом у Лиги Европе (24. октобар и 7. новембар), као и са Спартаком, Чукаричким и Инђијом у Суперлиги, док би требало да буде потпуно спреман за утакмице које следе после новембарске паузе због обавеза репрезентација.

Брзоноги фудбалер је од доласка у Партизан овог лета одиграо седам мечева и дао три гола.

Повреда Лазара Марковића, па стартна постава у Лучанима без Владимира Стојковића. И све то уочи судара са Манчестер јунајтедом у Лиги Европе. Али таман што су се Партизанови навијачи забринули две добре вести из црно-белог табора.

Прво што се тиче Марковића, коментатор ТВ Арена Спорт Иван Радуловић у Лучанима је добио прецизне податке о стању Марковићеве повреде. Јесте страдао адуктор, али није у целости пукао како се испрва мислило, па опоравак неће потрајати пуних шест недеља, већ двоструко мање. Дакле, три недеље, што аутоматски значи да ће се популарни Маркец на терен вратити и пре 2020. године како се испрва мислило.

Кад је реч о Стојковићу, он је изостављен из тима још због оног ударца који је добио у дуелу са Стефаном Михајловићем у победи над Радничким (4:1) пре 20 дана. Дуго је вукао бол, па су у клубу оправдано решили да га против Младости одморе како би био сасвим спреман за четвртак и први од два окршаја са Манчестер јунајтедом.

Марковић ће морати да буде стрпљивији.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар