Evo šta se dešava sa Lazarom...

Napukao primicač, ali nije duga pauza! Bilo je priča da je jesen završena za Markovića, ali će mnogo brže na teren nego što se u prvi mah spekulisalo.  Izveštaj iz ambulante: Marković “samo“ tri nedelje van terena, Stojković spreman za Junajted! Dobre vesti za navijače crno-belih. . .

Fudbal 20.10.2019 | 18:08
Evo šta se dešava sa Lazarom...
Malerozni ofanzivac Lazar Marković ponovo je van terena zbog povrede, ali srećom po njega i Partizan - operacija nije neophodna!

Štaviše, očekuje se da "Markec" konkuriše za mesto u timu brže nego što se očekivalo.

Marković ima problema sa primicačem koji je "napukao", a da će već za tri nedelje ponovo moći da igra!

To je svakako odlična vest za Partizan pošto se spekulisalo o tome da bi pojačanje iz Premijer lige moglo da bude izgubljeno do kraja jeseni, ali sada je jasnije da povreda nije toliko ozbiljna.

Marković će tako verovatno propustiti mečeve sa Junajtedom u Ligi Evrope (24. oktobar i 7. novembar), kao i sa Spartakom, Čukaričkim i Inđijom u Superligi, dok bi trebalo da bude potpuno spreman za utakmice koje slede posle novembarske pauze zbog obaveza reprezentacija.

Brzonogi fudbaler je od dolaska u Partizan ovog leta odigrao sedam mečeva i dao tri gola.

Povreda Lazara Markovića, pa startna postava u Lučanima bez Vladimira Stojkovića. I sve to uoči sudara sa Mančester junajtedom u Ligi Evrope. Ali taman što su se Partizanovi navijači zabrinuli dve dobre vesti iz crno-belog tabora.

Prvo što se tiče Markovića, komentator TV Arena Sport Ivan Radulović u Lučanima je dobio precizne podatke o stanju Markovićeve povrede. Jeste stradao aduktor, ali nije u celosti pukao kako se isprva mislilo, pa oporavak neće potrajati punih šest nedelja, već dvostruko manje. Dakle, tri nedelje, što automatski znači da će se popularni Markec na teren vratiti i pre 2020. godine kako se isprva mislilo.

Kad je reč o Stojkoviću, on je izostavljen iz tima još zbog onog udarca koji je dobio u duelu sa Stefanom Mihajlovićem u pobedi nad Radničkim (4:1) pre 20 dana. Dugo je vukao bol, pa su u klubu opravdano rešili da ga protiv Mladosti odmore kako bi bio sasvim spreman za četvrtak i prvi od dva okršaja sa Mančester junajtedom.

Marković će morati da bude strpljiviji.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar