Дошао је и тај дан - Рафа се жени!

Ево ко све (не) долази на венчање. . . ! Тенисер и његова партнерка у вези су 14 година, а у суботу стају на луди камен. Погледајте локацију и прочитајте ко хеликоптером стиже на свадбу!

Тенис 20.10.2019 | 14:01
Дошао је и тај дан - Рафа се жени!
Дошао је и тај дан - након толико година најављивања, и тенисеровог очајања што га медији стално "жене", Рафаел Надал стаје на луди камен!

Рафа и његова дугогодишња девојка Сиска венчаће се на Мајорци, на једном од најскупљих имања!

Венчању ће, преносе светски медији, присуствовати и шпански краљ Хуан Карлос Први, који долази хеликоптером, али и певач Енрике Иглесијас, НБА звезда Пау Гасол, фудбалер Икер Касиљас... Приметно ће изостати бројни тенисери, наводе светски медији.

Локација венчања је Са Форталеса, комплекс у којем је снимана серија "Ноћни менаџер" по истоименом роману Џона ле Кареа.

Са Форталеса је утврђење из 17. века чија је првобитна намена била одбрана залива Поленса од гусара, а у 20. веку ју је аргентински сликар Роберт Рамож претворио у уточиште за уметнике. Током шпанског грађанског рата, преузела ју је војска и користила је као базу за министарство ваздухопловства. Крајем осамдесетих, величанствени комплекс купила је неименована британска породица.

Тенисер и Марија Франсиска Перељо "Циска" су у вези дугој 14 година и знају се цео живот, јер су обоје одрасли у истом крају. Она тренутно ради као директорка тенисерове хуманитарне фондације коју је основао још пре десет година, а дипломирала је бизнис.

Погледајте место где ће бити одржано венчање!



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар