Došao je i taj dan - Rafa se ženi!

Evo ko sve (ne) dolazi na venčanje. . . ! Teniser i njegova partnerka u vezi su 14 godina, a u subotu staju na ludi kamen. Pogledajte lokaciju i pročitajte ko helikopterom stiže na svadbu!

Tenis 20.10.2019 | 14:01
Došao je i taj dan - Rafa se ženi!
Došao je i taj dan - nakon toliko godina najavljivanja, i teniserovog očajanja što ga mediji stalno "žene", Rafael Nadal staje na ludi kamen!

Rafa i njegova dugogodišnja devojka Siska venčaće se na Majorci, na jednom od najskupljih imanja!

Venčanju će, prenose svetski mediji, prisustvovati i španski kralj Huan Karlos Prvi, koji dolazi helikopterom, ali i pevač Enrike Iglesijas, NBA zvezda Pau Gasol, fudbaler Iker Kasiljas... Primetno će izostati brojni teniseri, navode svetski mediji.

Lokacija venčanja je Sa Fortalesa, kompleks u kojem je snimana serija "Noćni menadžer" po istoimenom romanu Džona le Karea.

Sa Fortalesa je utvrđenje iz 17. veka čija je prvobitna namena bila odbrana zaliva Polensa od gusara, a u 20. veku ju je argentinski slikar Robert Ramož pretvorio u utočište za umetnike. Tokom španskog građanskog rata, preuzela ju je vojska i koristila je kao bazu za ministarstvo vazduhoplovstva. Krajem osamdesetih, veličanstveni kompleks kupila je neimenovana britanska porodica.

Teniser i Marija Fransiska Pereljo "Ciska" su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još pre deset godina, a diplomirala je biznis.

Pogledajte mesto gde će biti održano venčanje!



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar