Кад ће више Ван Ла Пара?!

“Одлазимо у Лондон у одличном тренутку”, поручио је Звездин Холанђанин.

Фудбал 20.10.2019 | 13:42
Кад ће више Ван Ла Пара?!
Утакмица са Радом памтиће се само по лошим одлукама главног арбитра меча Максимовића. Црвена звезда није импресионирала публику на Маракани, одиграла је далеко испод стандарда потребног за мечеве у Лиги шампиона, али је направила добру увертиру за гостовање у Лондону (3:1).

Истина, није добила ниједног новог адута, мада је Холанђанин Раџив Ван Ла Пара имао две добре ситуације да постигне првенац у првенству и донекле скиневелики притисак са леђа. И даље бивши фудбалер Хадерсфилда изнад главе има вео промашене инвестиције. И тако ће бити до даљег, док не направи разлику. Или можда до Лондона.

“Трудим се сваки дан, овде сам два месеца, покушавам да се уклопим што боље. Све је другачије. Земља, стил фудбала, али сам уверен да ће голови доћи”, поручио је крилни фудбалер после меча са Радом.

Није се Ван Ла Пара прославио у утакмицама са великим улогом. За приказано против Олимпијакоса награђен је звиждуцима, пре тога га није било ни у вечитом дербију. Тотенхем можда промени причу.

“Играо сам са њима неколико пута. И губио сам, јер су стварно имали добар тим. Али сада нису толико добри. Форма им није задовољавајућа. Ово је стварно добар моменат за нас да идемо тамо и играмо, јер нису у форми. Наравно, они све могу да промене у тренутку. Много су квалитетни”.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар