Kad će više Van La Para?!

“Odlazimo u London u odličnom trenutku”, poručio je Zvezdin Holanđanin.

Fudbal 20.10.2019 | 13:42
Kad će više Van La Para?!
Utakmica sa Radom pamtiće se samo po lošim odlukama glavnog arbitra meča Maksimovića. Crvena zvezda nije impresionirala publiku na Marakani, odigrala je daleko ispod standarda potrebnog za mečeve u Ligi šampiona, ali je napravila dobru uvertiru za gostovanje u Londonu (3:1).

Istina, nije dobila nijednog novog aduta, mada je Holanđanin Radživ Van La Para imao dve dobre situacije da postigne prvenac u prvenstvu i donekle skineveliki pritisak sa leđa. I dalje bivši fudbaler Hadersfilda iznad glave ima veo promašene investicije. I tako će biti do daljeg, dok ne napravi razliku. Ili možda do Londona.

“Trudim se svaki dan, ovde sam dva meseca, pokušavam da se uklopim što bolje. Sve je drugačije. Zemlja, stil fudbala, ali sam uveren da će golovi doći”, poručio je krilni fudbaler posle meča sa Radom.

Nije se Van La Para proslavio u utakmicama sa velikim ulogom. Za prikazano protiv Olimpijakosa nagrađen je zvižducima, pre toga ga nije bilo ni u večitom derbiju. Totenhem možda promeni priču.

“Igrao sam sa njima nekoliko puta. I gubio sam, jer su stvarno imali dobar tim. Ali sada nisu toliko dobri. Forma im nije zadovoljavajuća. Ovo je stvarno dobar momenat za nas da idemo tamo i igramo, jer nisu u formi. Naravno, oni sve mogu da promene u trenutku. Mnogo su kvalitetni”.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar