РУС: Локомотива уписала и пету у низу!

Руски првак славио на једном од најтежих гостовања у сезони. . .

Фудбал 19.10.2019 | 08:00
РУС: Локомотива уписала и пету у низу!
Од последњег пораза у лиги од Ростова пред својим навијачима (крајем августа, 0:2), руски шампион ниже само победе. Локомотива је вечерас у премијерном мечу 13. рунде тамошње Премијер лиге славила против Ахмата на једном од најтежих гостовања у сезони - 2:0.

Лидер је тиме направио одличну увертиру пред гостовање Јувентусу у Лиги шампиона.

Домаћин је, статистички, био равноправан ривал. Имао је неколико озбиљних покушаја, десет удараца ка голу, скоро у егалу када је у питању посед лопте. Али индивидуални квалитет однео је превагу. 

Први гол гости су постигли у 23. минуту. Лепо је у шеснаестерац убацио Црногорац Лука Ђорђевић, Португалац Едер интелигенто се измакао и омогућио Александру Коломејцеву да погоди мрежу Ахмата.

Дуго је на семафору стајало 0:1, чета тренера Шалимова била је у игри и вребала сваку шансу да дође до поравнања, међутим у финишу поново је Едер одрадио велики део посла пред голом Ахмата. Добио кључни дуел, проследио лопту до Живогљадова, а овај убацио у срце шеснестерца за усамљеног Жоао Марија, коме није било тешко да са два метра ћушне лопту у мрежу.

РУСИЈА 1 - 13. КОЛО

Петак

Ахмат - Локомотива Москва 0:2 (0:1)
/Коломејцев 23, Жоао Марио 86/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар