Крајиновић је урадио свој дио посла, чека се Типса!

Момак из Сомбора без већих проблема савладао Нишиоку и пласирао се у полуфинале турнира у Стокхолму!

Тенис 18.10.2019 | 16:33
Крајиновић је урадио свој дио посла, чека се Типса!
Крајиновић је у четвртфиналу турнира у Шведској савладао Јапанца Јошихита Нишикоу у два сета са 6:3, 6:4.

Наш играч је сјајно сервирао, имао 5 ас удараца и освојио више од 70% поена на оба сервиса.

Још боље је нападао сервис Јапанца, имао је 11 брејк шанси, а искористио је четири што му је донело убедљиву победу за 75 минута игре

Крајиновић ће у полуфиналу Стокхолма играти са победником дуела између петог носиоца Пабла Карањо-Буста и Американца Сема Кверија.

У преостала два четвртфинала састају се Денис Шаповалов – Седрик-Марсел Штебе и Јанко Типсаревић – Јуичи Сугита, па је могуће и српско финале у Шведској.

Типсаревић ће на терен око 20 часова.

Убрзо након што је из Москве стигла информација да је један од наша два тенисера који се данас тамо боре за полуфинале изгубио, уследила је лепа информација из Стокхолма.

Наиме, и тамо су данас у току борбе за пласман међу четири најбоља, а постоји лепа шанса да половина буду српски тенисери. Јер, свој део посла обавио је Филип Крајиновић који је очекивано без већих проблема био бољи од Јапанца Јошихите Нишиоке са 2:0, по сетовима 6:3 и 6:4.

Други представник српског белог спорта који би данас могао до полуфинала у престоници Шведске је Јанко Типсаревић који такође игра против Јапанца, Јуићија Сугите. Да подсетимо да је ово и званично последњи АТП турнир Београђанина који ће каријеру завршити крајем новембра на Дејвис купу.

Филип Крајиновић ће се сутра за финале борити са бољим из сусрета између Американца Сема Кверија и Шпанца Пабла Карењо Бусте.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар