Москва: Пораз Лајовића у четвртфиналу!

Француски тенисер Адријан Манарино био је бољи од Душана Лајовића у четвртфиналу Москве са 2-0 у сетовима.  Остао на четири побједе за три мјесеца: Лајовић поражен у Москви.  Српски тенисер изгубио у четвртфиналу турнира у престоници Русије, и даље не успијева да пронађе праву форму.

Тенис 18.10.2019 | 15:17
Москва: Пораз Лајовића у четвртфиналу!
Манарино је савладао српског тенисера после скоро једног и по часа игре – 7:6(3), 6:1.

Лајовић је добро сервирао у првом сету и пропустио једну брејк лопту све до 5:5. Манарино је тада повео, а онда дошао до две везане сет лопте на ритерну.

Душан је успео да се спаси и да сет одведе у тај-брејк, али је ту Француз био убедљив и повео.

Српски тенисер је доживео велики пад у другом сету, претрпео чак три брејка заредом и на крају забележио рутински неуспех.

Манарина очекује борба за финале са бољим из дуела Сепи – Хачанов.

Душан Лајовић наставља са слабијим резултатима у другом дијелу полусезоне. Он је у четвртфиналу АТП турнира у Москви изгубио од Адријана Манарина 2:0 (7:6, 6:1).

Лајовић практично није имао правих шанси у првом сету. Ниједан играч није стизао до брејк лопти у првих 12 гемова, да би један "мини-брејк" у додатном 13. гему Манарину био довољан да направи разлику и слави са 7:3 у тај-брејку.

У наставку је момак из Старе Пазове осјетно попустио и претрпио је чак три брејка након освајања првог гема у сету. Манарино је "везао" шест гемова и тако стигао до пласмана у полуфинале.

Лајовић је овим поразом продужио лошу форму, пошто је остао на само четири побједе од освајања турнира у Умагу.

Он је у Хрватској славио 21. јула ове године, освојивши турнир из категорије 250, али је у наредна три мјесеца тек повремено успијевао да упише побједе.

Ниједном није успијевао слави на два узастопна меча, а по једну побједу је уписивао на турнирима Гштаду, УС Опену, Ченгдуу и прије пар дана у Москви.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар