Moskva: Poraz Lajovića u četvrtfinalu!

Francuski teniser Adrijan Manarino bio je bolji od Dušana Lajovića u četvrtfinalu Moskve sa 2-0 u setovima.  Ostao na četiri pobjede za tri mjeseca: Lajović poražen u Moskvi.  Srpski teniser izgubio u četvrtfinalu turnira u prestonici Rusije, i dalje ne uspijeva da pronađe pravu formu.

Tenis 18.10.2019 | 15:17
Moskva: Poraz Lajovića u četvrtfinalu!
Manarino je savladao srpskog tenisera posle skoro jednog i po časa igre – 7:6(3), 6:1.

Lajović je dobro servirao u prvom setu i propustio jednu brejk loptu sve do 5:5. Manarino je tada poveo, a onda došao do dve vezane set lopte na riternu.

Dušan je uspeo da se spasi i da set odvede u taj-brejk, ali je tu Francuz bio ubedljiv i poveo.

Srpski teniser je doživeo veliki pad u drugom setu, pretrpeo čak tri brejka zaredom i na kraju zabeležio rutinski neuspeh.

Manarina očekuje borba za finale sa boljim iz duela Sepi – Hačanov.

Dušan Lajović nastavlja sa slabijim rezultatima u drugom dijelu polusezone. On je u četvrtfinalu ATP turnira u Moskvi izgubio od Adrijana Manarina 2:0 (7:6, 6:1).

Lajović praktično nije imao pravih šansi u prvom setu. Nijedan igrač nije stizao do brejk lopti u prvih 12 gemova, da bi jedan "mini-brejk" u dodatnom 13. gemu Manarinu bio dovoljan da napravi razliku i slavi sa 7:3 u taj-brejku.

U nastavku je momak iz Stare Pazove osjetno popustio i pretrpio je čak tri brejka nakon osvajanja prvog gema u setu. Manarino je "vezao" šest gemova i tako stigao do plasmana u polufinale.

Lajović je ovim porazom produžio lošu formu, pošto je ostao na samo četiri pobjede od osvajanja turnira u Umagu.

On je u Hrvatskoj slavio 21. jula ove godine, osvojivši turnir iz kategorije 250, ali je u naredna tri mjeseca tek povremeno uspijevao da upiše pobjede.

Nijednom nije uspijevao slavi na dva uzastopna meča, a po jednu pobjedu je upisivao na turnirima Gštadu, US Openu, Čengduu i prije par dana u Moskvi.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar