АБА: Крцата дворана у Бару чека Партизан!

За њих ми није потребан мотивациони говор! Расте температура у табору Морнара пред дерби трећег кола АБА лиге. . .

Кошарка 19.10.2019 | 09:35
АБА: Крцата дворана у Бару чека Партизан!
Једна од најинтересантнијих утакмица трећег кола АБА лиге на програму је у суботу од 17 часова у Бару. Морнар, који је минуле сезоне био изузетан у „Тополици“, чека Партизан, а новија историја њихових међусобних сусрета наводи на закључак да гледаоце чека меч на једну лопту.

Досад су се састали шест пута, оба тима имају по три победе, а после два везана славља на почетку регионалног такмичења Барани очекују још једно и то над тимом који је један од три непоражена у новом издању Еврокупа.

„Као и увек кад у нашем граду гостује Партизан, зна се да нас очекује кошаркашки спектакл. Ми ћемо урадити све са наше стране да спектакла и буде. Очекујем да утакмица, као и наше претходне у АБА лиги, буде незвјесна, на један шут. Најлакше је припремити такве мечеве, у којима су непотребни мотивациони говори. Што се тиче стратегије, сигурно је Партизан у предности, из простог разлога што су његови играчи више времена провели заједно. Резултати показују да су уиграни и да су спремно дочекали сезону, што се не може за нас рећи“, оценио је Павићевић.

Очекује се да Морнар стра буде јачи за опорављеног Немању Врањеша.

„Нисмо имали комплетан тренинг са свим играчима: на одсуства због репрезентативних обавеза надовезале су се повреде и болести. Каскамо за осталим екипама. Ипак, надам се да ћемо се скупити за ову утакмицу и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо одакле нам прети опасност. Партизан је екипа састављена од изузетно квалитетних кошаркаша и одлично вођена од стране тренера Тринкијерија. Ово је прави моменат да публика напуни дворану и ужива у кошаркашкој предсави“, истиче Михаило Павићевић.

Улазница за меч са Партизаном кошта десет евра, а претпоставља се да ће хала бити крцата, јер је огромно интересовање у Бару и околним градовима.

„Послије две везане победе у АБА лиги били смо у добром ритму, али смо поражени у Риги. Очигледно је путовање оставило трага. Имамо довољно времена да се припремимо за меч с Партизаном и да се у најбољем свјетлу прикажемо барској публици. Набој ће бити већи него на другим утакмицама, с обзиром да долази једна од најбољих екипа у лиги, али ћемо је дочекати максимално спремни“, уверава Милко Бјелица,. који ће први пут у дресу Морнара играти против Партизана.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар