Америка шокирана повредом МВП-а!

"Кољено није изгледало као кољено!'' Званично најбољи играч лиге могао би да дуго одсуствује са терена.

Остали спортови 19.10.2019 | 13:23
Америка шокирана повредом МВП-а!
Најопаснији напад Америчке фудбалске конференције доживио је жесток ударац.

Патрик Махомс (24) сјајни квотербек и актуелни МВП лиге по свему судећи је тешко повриједио кољено у четвртак увече, у утакмици свог Кансас сити Чифса против Денвер Бронкоса.

Велики конференцијски ривал Тома Брејдија и Њу Ингланда пао је на траву током друге четвртине, а они који су му били близу открили су да је призор био језив.

"Његово кољено уопште није изгледало као кољено. Изгледало је потпуно помјерено! Тешко ми је да уопште опишем", рекао је његов саиграч Тревис Келси послије утакмице.

Махомс је лијечио повреду чланка од почетка јесени, а остаје да се види да ли ће овај, много већи проблем, утицати на његову и тимску сезону. "Чифси" се нису одмах оглашавали, док је остатак тима без Махомса побиједио Бронкосе резултатом 30:6.

Канзас сити тренутно има скор 5-2, али је све то у другом плану након слике познатог квотербека док лежи на земљи, рукама се држећи за лице.

Иако неће бити дефинитивних потврда до краја званичних испитивања, "НФЛ Нетwорк" објавио је да је Махомс доживио дислокацију "чашице" колена. 

У сваком случају, љубитељи америчког фудбала сигурно ће бити забринути и разочарани ако буде доказано да је повреда тешка, јер је сјајни квотербек за двије сезоне "купио" навијаче доминантним наступима и једном од најбољих сезона било ког квотербека у историји.

Прошле сезоне, он је постао тек други играч који је премашио 5.000 јарди додавањима, уз 50 тачдауна. То је пре њега успио само Пејтон Менинг 2013. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар