Amerika šokirana povredom MVP-a!

"Koljeno nije izgledalo kao koljeno!'' Zvanično najbolji igrač lige mogao bi da dugo odsustvuje sa terena.

Ostali sportovi 19.10.2019 | 13:23
Amerika šokirana povredom MVP-a!
Najopasniji napad Američke fudbalske konferencije doživio je žestok udarac.

Patrik Mahoms (24) sjajni kvoterbek i aktuelni MVP lige po svemu sudeći je teško povrijedio koljeno u četvrtak uveče, u utakmici svog Kansas siti Čifsa protiv Denver Bronkosa.

Veliki konferencijski rival Toma Brejdija i Nju Inglanda pao je na travu tokom druge četvrtine, a oni koji su mu bili blizu otkrili su da je prizor bio jeziv.

"Njegovo koljeno uopšte nije izgledalo kao koljeno. Izgledalo je potpuno pomjereno! Teško mi je da uopšte opišem", rekao je njegov saigrač Trevis Kelsi poslije utakmice.

Mahoms je liječio povredu članka od početka jeseni, a ostaje da se vidi da li će ovaj, mnogo veći problem, uticati na njegovu i timsku sezonu. "Čifsi" se nisu odmah oglašavali, dok je ostatak tima bez Mahomsa pobijedio Bronkose rezultatom 30:6.

Kanzas siti trenutno ima skor 5-2, ali je sve to u drugom planu nakon slike poznatog kvoterbeka dok leži na zemlji, rukama se držeći za lice.

Iako neće biti definitivnih potvrda do kraja zvaničnih ispitivanja, "NFL Network" objavio je da je Mahoms doživio dislokaciju "čašice" kolena. 

U svakom slučaju, ljubitelji američkog fudbala sigurno će biti zabrinuti i razočarani ako bude dokazano da je povreda teška, jer je sjajni kvoterbek za dvije sezone "kupio" navijače dominantnim nastupima i jednom od najboljih sezona bilo kog kvoterbeka u istoriji.

Prošle sezone, on je postao tek drugi igrač koji je premašio 5.000 jardi dodavanjima, uz 50 tačdauna. To je pre njega uspio samo Pejton Mening 2013. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar