Партизан вратио Трифуновића са позајмице!

КК Партизан и Мега Бемакс постигли су договор око раскида сарадње везане за позајмницу Уроша Трифуновића.  Партизан потврдио крај позајмице: Трифуновић и Мега - није успело. . .  Син прослављеног кошаркаша није се дуго задржао код Дејана Милојевића.  Тражи се решење за младог кошаркаша. . .

Кошарка 18.10.2019 | 17:49
Партизан вратио Трифуновића са позајмице!
Талентовани 18-годишњи комбо бек претходне сезоне није добијао пуно минута у тиму Андрее Тринкијерија, па се одлучило да оде на позајмницу.

Са Мегом је одрадио припреме и почео сезону, али је напрасно дошло до раскида сарадње.

"У летњем прелазном року КК Мега Бемаx и КК Партизан НИС су постигли договор о уступању Уроша Трифуновића на једну такмичарску сезону, сматрајући да је то најбоље решење за његов даљи развој.

Након окончаног припремног периода и почетних утакмица АБА лиге, показало се да процена није била одговарајућа, и да Мега није идеално место за развој Уроша, који је неспорно велики таленат. Управо из наведеног разлога, договорено је да се уступање оконча, а у овом тренутку се разматра шта је најбоље решење за младог играча.

О одлуци ће медији бити благовремено обавештени", наводи се у саопштењу које су потписали КК Партизан и КК Мега Бемакс.



После само неколико месеци - раскид!

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је овог петка да млади кошаркаш Урош Трифиновићније више на позајмици у Мега Бемаксу, где су га послали како би имао простор да се развија.

Црно-бели подсећају да су у летњем прелазном року Мега и Партизан постигли договор о уступању Уроша Трифуновића на једну такмичарску сезону, сматрајући у том тренутку да је то најбоље решење за његов даљи развој.

Трифуновић је, наводно, претходних дана тренирао с Динамиком, али је његова судбина и даље непозната. Он је на отварању сезоне против Цибоне одиграо 30 минута и убацио 11 поена, уз пет скокова и две асистенције, али је после на гостовању ФМП у Железнику уписао четири и по минута, без учинка.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар