Наташа Беквалац:То сам ја!

Певачица Наташа Беквалац својом појавом осваја све где год да се појави, а своју скоро 20 година дугу каријеру обележиће великим концертом наредне године у Арени.

Забава 18.10.2019 | 16:00
Наташа Беквалац:То сам ја!
Наташа Беквалац се за овај спектакл темељно припрема, а ускоро ће објавити нови дует са својом колегиницом Емином Јаховић, који публика жељно ишчекује.

Певачица је одувек била позната као неко ко даје себе у свему што ради, а поруком коју је упутила свима на друштвеној мрежи Инстаграм најежила је многе.

"Црвено. Страст. Љубав. Музика. Крв. Сузе. Зној. Срећа. Шта је ваша покретачка снага? Оно што мене покреће су моје ћерке, породица, пријатељи и музика. Без њих не бих могла да замислим свој живот. Без музике не бих могла да замислим себе. Одувек су ми говорили да идем срцем, а не главом. То сам ја. Дајем целу себе. Мојим ћеркама, музици и свима вама. Искрено, без задршке. Спремам се за све добро што долази. Воли вас ваша Нале." - написала је Наташа и добила много коментара подршке.



Наташа ће ускоро објавити и нови спот за песму коју је урадила са Емином. Наиме, она ће се у новом споту за дуетску песму „Мушко више не могу да заволим“, коју је снимила с Емином Јаховић, појавити као господарица зла, а фотографију у костиму објавила је на својим профилима на друштвеним мрежама.

Она је истакла да јој није било тешко да глуми, пошто је то њена друга љубав, поред музике а пошто у споту глуми краљицу зла, која са Емином убија тројицу мушкараца, Наташа каже:

- Није ми било тешко да се "убацим" у кожу повређене жене, коју је повређено срце навело да почини злочин. Било је доста емотивних момената за обе, мада је на првом месту било забавно.

Извор:Светплус,Курир Фото:Сцренсхот/инстаграм/Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар