Како се у Тотенхему диже морал пред Звезду?

Играчи извели Покетина! Како је један СМС потпуно променио расположење Покетина. . .

Фудбал 19.10.2019 | 08:38
Како се у Тотенхему диже морал пред Звезду?
Није никаква тајна да је Тотенхем у веома лошој форми!

Финалиста прошлогодишње Лиге шампиона појачао се током лета, задржао окосницу екипе, али негде очигледно постоје проблеми. Некада су најочигледнији разлози повод, па зато многи сматрају и да је "засићење" оно што ствара главобоље Маурисију Покетину.

Менаџер лондонског клуба чак је био и "смењиван у новинама", али по свему судећи остаће на клупи Спурса, наравно ако екипа почне да се "чупа".

За њега је најважније да су играчи уз њега и да му верују, а у прилог томе да ту нема проблема говори и чињеница да су га извели на вечеру током ове недеље, желећи да они лично поправе морал екипе уз разговор у опуштеној атмосфери.

"Нису ме позвали на вечеру да би се опростили са мном, то могу и без тога...", рекао је Покетино и објаснио како је дошло до позива.

"Када добијете СМС од играча који позива вас и цео стручни штаб на вечеру, могу само две ствари да се десе. Прва је да се опростите, а друга је да вам покажу да вас воле и да су са вама. Мислим да је ово друго!".

Покетино је пред утакмицу против Вотфорда знатно боље расположен него претходних недеља током којих је његова екипа остварила само три победе у 11 мечева.

Меч између Тотенхема и Звезде игра се 22. октобра у Лондону.

Наравно, највише боли "шамар" од Бајерна који их је декласирао (6:1), тако да ће им меч против Црвене звезде у Лиги шампиона наредне недеље бити од велике важности за његов тим, посебно што желе поново да остваре повољан резултат у том такмичењу.

"Морамо одмах да нађемо решења, не можемо да размишљамо да ћемо у јануару решити проблеме. Не може тако", објаснио је Аргентинац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар