Kako se u Totenhemu diže moral pred Zvezdu?

Igrači izveli Poketina! Kako je jedan SMS potpuno promenio raspoloženje Poketina. . .

Fudbal 19.10.2019 | 08:38
Kako se u Totenhemu diže moral pred Zvezdu?
Nije nikakva tajna da je Totenhem u veoma lošoj formi!

Finalista prošlogodišnje Lige šampiona pojačao se tokom leta, zadržao okosnicu ekipe, ali negde očigledno postoje problemi. Nekada su najočigledniji razlozi povod, pa zato mnogi smatraju i da je "zasićenje" ono što stvara glavobolje Maurisiju Poketinu.

Menadžer londonskog kluba čak je bio i "smenjivan u novinama", ali po svemu sudeći ostaće na klupi Spursa, naravno ako ekipa počne da se "čupa".

Za njega je najvažnije da su igrači uz njega i da mu veruju, a u prilog tome da tu nema problema govori i činjenica da su ga izveli na večeru tokom ove nedelje, želeći da oni lično poprave moral ekipe uz razgovor u opuštenoj atmosferi.

"Nisu me pozvali na večeru da bi se oprostili sa mnom, to mogu i bez toga...", rekao je Poketino i objasnio kako je došlo do poziva.

"Kada dobijete SMS od igrača koji poziva vas i ceo stručni štab na večeru, mogu samo dve stvari da se dese. Prva je da se oprostite, a druga je da vam pokažu da vas vole i da su sa vama. Mislim da je ovo drugo!".

Poketino je pred utakmicu protiv Votforda znatno bolje raspoložen nego prethodnih nedelja tokom kojih je njegova ekipa ostvarila samo tri pobede u 11 mečeva.

Meč između Totenhema i Zvezde igra se 22. oktobra u Londonu.

Naravno, najviše boli "šamar" od Bajerna koji ih je deklasirao (6:1), tako da će im meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona naredne nedelje biti od velike važnosti za njegov tim, posebno što žele ponovo da ostvare povoljan rezultat u tom takmičenju.

"Moramo odmah da nađemo rešenja, ne možemo da razmišljamo da ćemo u januaru rešiti probleme. Ne može tako", objasnio je Argentinac.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar