Желе га што је могуће прије!

Сити "загризао" за младу звијезду Салцбурга! Како пишу бројни британски медији, Сити је спреман да плати чак 60 милиона евра за младог Норвежанина који је у Салцбург стигао у јануару ове године из Молдеа за 9 милиона евра.

Фудбал 18.10.2019 | 20:40
Желе га што је могуће прије!
Челници Манчестер ситија, актуелног шампиона Енглеске, желе да што прије у своје редове доведу нову звијезду европског фудбала и нападача аустријског Ред Бул Салцбурга, 19-годишњег Норвежанина Ерлинга Браута Халанда!

Раније су интерес за новог европског вундеркинда, који је тренутно најбољи стријелац Лиге шампиона уз четири поготка, показали и тренутни владар Старог континента Ливерпул, те Манчестер јунајтед, Реал Мадрид и Барселона.

Како пишу бројни британски медији, Сити је спреман да плати чак 60 милиона евра за Халанда који је у Салцбург стигао у јануару ове године из Молдеа за 9 милиона евра.

Млади нападач је тада био близу преласка у Јувентус, али се на крају ипак одлучио за долазак у Аустрију, а своју одлуку је образложио ријечима да је за њега тада било превише рано прећи у Јуве.

Халанд је каријеру почео у Бринеу 2015. године, одакле је 2017. прешао у Молде

Како рекосмо, ове године је стигао у Ред Бул Салцбург за који је у 10 мечева постигао 12 голова.

У дресу репрезентације Норвешке је уписао већ два наступа.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар