Žele ga što je moguće prije!

Siti "zagrizao" za mladu zvijezdu Salcburga! Kako pišu brojni britanski mediji, Siti je spreman da plati čak 60 miliona evra za mladog Norvežanina koji je u Salcburg stigao u januaru ove godine iz Moldea za 9 miliona evra.

Fudbal 18.10.2019 | 20:40
Žele ga što je moguće prije!
Čelnici Mančester sitija, aktuelnog šampiona Engleske, žele da što prije u svoje redove dovedu novu zvijezdu evropskog fudbala i napadača austrijskog Red Bul Salcburga, 19-godišnjeg Norvežanina Erlinga Brauta Halanda!

Ranije su interes za novog evropskog vunderkinda, koji je trenutno najbolji strijelac Lige šampiona uz četiri pogotka, pokazali i trenutni vladar Starog kontinenta Liverpul, te Mančester junajted, Real Madrid i Barselona.

Kako pišu brojni britanski mediji, Siti je spreman da plati čak 60 miliona evra za Halanda koji je u Salcburg stigao u januaru ove godine iz Moldea za 9 miliona evra.

Mladi napadač je tada bio blizu prelaska u Juventus, ali se na kraju ipak odlučio za dolazak u Austriju, a svoju odluku je obrazložio riječima da je za njega tada bilo previše rano preći u Juve.

Haland je karijeru počeo u Brineu 2015. godine, odakle je 2017. prešao u Molde

Kako rekosmo, ove godine je stigao u Red Bul Salcburg za koji je u 10 mečeva postigao 12 golova.

U dresu reprezentacije Norveške je upisao već dva nastupa.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar