На суђење долази и аустралијски конзул из Беча

На првом сусрету Халида Муслимовића и његове бивше љубавнице Соње Башић, који ће се догодити у бањалучком суду 29. октобра, појавиће се и аустралијски конзул из Беча, сазнаје Курир.

Забава 18.10.2019 | 09:43
На суђење долази и аустралијски конзул из Беча
Присуство високог дипломатског представника на суђењу фолк пјевачу, оптуженом за пребијање Башићеве, неопходно је прије свега као подршка жртви која је по рођењу држављанин Аустралије. Он је од самог почетка упућен у Соњин проблем и спреман је да јој је помогне у свему што јој затреба, као што би урадио и за друге сународнике.

“Соња је обавијестила амбасаду о томе да ју је Халид претукао одмах кад се то десило. Таква су правила. Упутила их је у све, чак и колико јој новца Халид дугује. Од тада се људи из амбасаде стално распитују за овај процес и пружиће јој сву могућу помоћ”, каже извор.

Име Халида Муслимовића прекјуче је одјекнуло цијелим свијетом јер је на аустралијској државној телевизији емитована емисија „А Цуррент Аффаир“ (Актуелна афера) у којој је говорила Соња, објаснивши како је постала жртва познатог певача, када и зашто ју је претукао и колико јој новца дугује.

“Испричала сам све о овој афери, почевши од тога да смо били у вези, да сам ја финансирала његову каријеру, спотове, путовања, плаћала школовање његовој дјеци, давала му разне поклоне. На крају, кад сам дошла у БиХ да раскинем везу с њим и да тражим моје паре, он ме претукао. Новинара је занимало колико је све то коштало, па сам ја рекла око 400.000 долара, што је истина”.

“Али ја на суду од Халида потражујем 107.000 евра јер имам доказе да сам му их послала преко банке. Ако сте гледали емисију, чули сте да је говорио и адвокат, као и психолог, који је за Халида рекао да је социопата, да треба да будем срећна што сам остала жива јер људи с таквим поремећајем временом постају све агресивнији”, каже нам Башићева, а на питање да прокоментарише Халидове оптужбе да се лажно представила у емисији, рекла је:

“Закон о сигурности у Аустралији налаже да се жртве у јавности представе под другим именом, да би биле заштићене, па сам се зато ја у емисији представила као Сара Кено. Оно што Халид треба да зна јесте да је на суду због оптужби за насиље и покушај убиства и да га је тужила Соња Башић јер јој дугује новац! О томе треба да брине, а не ко је Сара Кено и сличне глупости”, изјавила је Соња.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xy

18.10.2019 10:15

Овако и наса дрзава и дрзавни представници стите и залазу се за насе градјане, кад се надју у невољи у некој другој земљи.хаха Наса дрзава убија насе градјене, а да не трепне. Правда за све људе ције убице стити систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха,

18.10.2019 11:28

познам ја тога лупкота.

Name

???

19.10.2019 01:54

А, да ли је ова била његова љубавница или авантура? Ако је љубавница, нема она никаква права.Боље би било да се сакрије у миśију рупу...