Исповест Халидове љубавнице пред суђење!

Све је почело 2015. године на Халидовом концерту, након чега јој се живот претворио у пакао, тврди жена са адресом пребивалишта у Аустралији. Исповест љубавнице коју је Халид Муслимовић наводно претукао! Он је монструм тврди Сара.

Забава 18.10.2019 | 20:00
Исповест Халидове љубавнице пред суђење!
Жена из Босне и Херцеговине са адресом пребивалишта у Аустралији, оптужила је босанску музичку звезду Халида Муслимовића да ју је преварио за 400.000 долара док су били у вези, након чега ју је и, како тврди, избацио из аутомобила и претукао - наводи аустралијски портал "9Неwс".

Жена, иначе мајка двоје деце, која се поменутом аустралијском медију представила под именом Сара Рено како би јој био заштићен идентитет, 2015. године је са другарицама била на Халидовом концерту у Мелбурну и не слутећи да ће јој то променити живот заувек.

Како тврди, Халид Муслимовић ју је тада извукао из публике, а за "А Цурент Аффаир" је изјавила:

"Ухватио ме за руку и желео да се фотографише са мном. Тако је све почело".



Уследила је веза на даљину која је, како се испоставило, самохрану мајку Сару коштала неколико стотина хиљада долара и скорог губитка живота.

- Он је монструм. Животиња - изјавила је Сара, која тврди како је Муслимовић максимално искористио своје вештине у завођењу за време њихове трогодишње везе, током које су заједно путовали по свету и Аустралији. Када су били раздвојени, константно су комуницирали путем порука. - Била сам заљубљена у њега - признала је Сара, којој је, како тврди, Халид затражио новац да би поспешио музичку каријеру и реализовао неке пословне пројекте.

- Мислила сам да помажем овом човеку. Нисам ни слутила да ће бити проблема - рекла је Сара, која је на трошкове путовања и позајмице током њихове везе потрошила око 400.000 долара. Халид јој је, наводи, увек обећавао да ће јој вратити новац.

- Била сам опуштена мислећи да ми говори истину, његови адвокати причали су ми идентичне ствари као он, од А до З - изјавила је. Потом је почела да се гуши у дуговима, а онда је изгубила и посао. Када је одлучила да се запути у Босну како би се суочила са љубавником, та одлука ју је умало, тврди, коштала живота.

- Ударио ме десном руком по лицу. Почела сам да губим свест и зграбио ме за руку и угризао - испричала је и додала како ју је након тога бацио на земљу.



Против Халида је подигнута оптужница за напад и угрожавање живота, а прво рочиште заказано је за 29. октобар.

Сара је сада забринута да неће бити у могућности да одлети у Босну како би сведочила против против човека за којег тврди да ју је умало убио. - Требам правду. Овај човек мора платити за то што је урадио - каже она.

Извор:Телеграф.рс Фото:Сцреенсхот/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар