Свадба заказана пре поста, снајка се брзо уклопила!

Вељко Ражнатовић ожениће се девојком Богдану Родић која чека његово дете. Луксузну свадбу су заказали за 24. новембар, а биће организована у једном престоничком хотелу.

Забава 18.10.2019 | 11:00
Свадба заказана пре поста, снајка се брзо уклопила!
- Слављу ће присуствовати велики број пријатеља породица Ражнатовић и Родић, а сви ће се веселити на слављу које ће бити организовано у част њихове велике љубави - каже извор упућен у ситуацију.

Будући да су Ражнатовићи верници, свадбу су заказали пре божићног поста, 27. новембра 2019.

Према речима нашег извора, фолк звезда се одушевила што ће добити прво унуче, које ће се, ако буде мушко, вероватно звати Жељко, по деди Аркану.



Иначе љубав Богдане и Вељка је од првог дана привукла велику пажњу јавности.

Син Цеце Ражнатовић је девојку јавности представио почетком 2018. године, а једно од првих заједничких појављивања било је управо на рођендану познате певачице. Будућа снајка тада је одушевила раскошном лепотом, а многе је одмах заинтересовало ко је заправо Вељкова изабраница. Мало је познато да је Вељкова вереница била јако успешна у кошарци, а сада је и пријављена у фирми својих родитеља у Тителу.

Богдана је запослена у својој струци и задужена је за финансије. Након тога, Вељко и Богдана су заједно уживали на Кипру, за Нову годину су се веселили на Копаонику, а вереница Ражнатовића учествовала је у припреми породичне славе.

Ако је судећи по објавама на друштвеним мрежама овај млади пар заиста ужива у својој љубави, а по сликама са заједничких вечера са Цецом и Анастасијом, делује да се Богдановићева савршено уклопила у породицу.

Извор:Курир Фото:Дамир Дервишагић,Драгана Удовичић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ХАХ ХААА

18.10.2019 09:09

КАКВЕ ЛАБРЊЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

18.10.2019 11:33

Е ако је млада и лепа сто је морала напумпати лабрње

ОДГОВОРИТЕ