Матеус прозива Звездиног ривала...

Ериксен је много спор, није он за Бајерн! Бивши тренер Партизана има прилично јасно виђење квалитета Тотенхемовог Данца.

Фудбал 19.10.2019 | 09:54
Матеус прозива Звездиног ривала...
Кристијан Ериксен би током 2020. године требало да буде један од најтраженијих фудбалера, у великој мери због чињенице да није обновио сарадњу са Тотенхем Хотспуром и да би на лето могао да буде слободан играч.

Он је већ довођен у везу са Реал Мадридом и нешто мање са Манчестер јунајтедом, а медији у Немачкој су се питали да ли би он могао да буде интересантан Бајерн Минхену.

Баварци већ имају Филипеа Кутиња на његовој позицији, мада је он позајмљен играч Барселоне, али легенда минхенског клуба мисли да не би требало да гледају у правцу Ериксена.

Лотар Матеус верује да би Бајерн требало да се фокусира на неке друге играче и да Ериксен нема квалитете за шампиона Немачке.

"Ако није довољно добар за Тотенхем, није довољно добар за Бајерн. Ули Хенес је такође рекао да Бајерну нису потребни резервни играчи", рекао је Матеус за немачки "Спорт1".

Ериксен би од 1. јануара 2020. могао да преговара са неенглеским клубовима и евентуално договори предуговор, али Матеус нимали није убеђен у Данца.

"Ериксен је добар техничар, типична "десетка". Али он је много спор и Нико Ковач воли брзе играче", каже легенда Немачке и наставља да образлаже своје идеје.

"За мене, Ериксен није тип играча који прави разлику на највишем нивоу. Зато би Бајерн требало да се фокусира на трансфер Каија Хаверца следећег лета, а још увек имате и Кутиња који игра одлично."

Ситуација у Тотенхему није добра већ неко време. Поред прича да би Ериксен могао да напусти клуб као слободан играч, ту су и све очигледнији међуљудски проблеми и бележење лоших резултата, као што је баш оних Бајернових 7:2 на стадиону Тотенхема.

Хоће ли се лоши резултати Тотенхема наставити, видећемо овог викенда у Премијер лиги, али и наредне седмице у Лиги шампиона, када Црвена звезда буде гостовала у Лондону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар