Проблем за Звезду: Боаћи се опет повриједио!

“Видећемо шта ће бити са њим”, поручио тренер Црвене звезде Владан Милојевић.

Фудбал 18.10.2019 | 08:00
Проблем за Звезду: Боаћи се опет повриједио!
Гол против Олимпијакоса за потврду првог тријумфа у Лиги шампиона ове године. И онда уместо узлета – нова повреда. Нема среће нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи. Тренер српског првака Владан Милојевић, дан уочи меча са Радом, открио је на конференцији за медије да први нападач тима и даље вуче повреду.

Истина, Милојевић је поменуо термин „благу повреду“, али је велико питање хоће ли стручни штаб користити Боаћија у сутрашњем мечу против Рада, али и у уторак када црвено-бели гостују у Лондону.

„Што се тиче Боаћија, ту имамо малих проблема. И даље вуче благу повреду. Видећемо, шта ће бити са њим“, поручио је тренер Црвене звезде Владан Милојевић.

Према незваничним информацијама потенцијални репрезентативац Гане има проблема са листом. И тек после снимања магнетном резонанцом биће познат степен поврде. Сличне проблеме Боаћи је имао и прошлог пролећа, што је додатни разлог за благу забринутост на Маракани. Ове сезоне Боаћи је на 14 такмичарских мечева постигао четири гола.

Једино је био прецизан у Европи где је погађао мреже Судуве, Хелсинкија, Копенхагена и на послетку Олимпијакоса. У случају да Боаћи не буде спреман за Тотенхем, напад црвено-белих у Лондону предводиће Португалац Томане. Бивши члан Тонделе је био стартер и у судару са Олимпијакосом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар