Problem za Zvezdu: Boaći se opet povrijedio!

“Videćemo šta će biti sa njim”, poručio trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Fudbal 18.10.2019 | 08:00
Problem za Zvezdu: Boaći se opet povrijedio!
Gol protiv Olimpijakosa za potvrdu prvog trijumfa u Ligi šampiona ove godine. I onda umesto uzleta – nova povreda. Nema sreće napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći. Trener srpskog prvaka Vladan Milojević, dan uoči meča sa Radom, otkrio je na konferenciji za medije da prvi napadač tima i dalje vuče povredu.

Istina, Milojević je pomenuo termin „blagu povredu“, ali je veliko pitanje hoće li stručni štab koristiti Boaćija u sutrašnjem meču protiv Rada, ali i u utorak kada crveno-beli gostuju u Londonu.

„Što se tiče Boaćija, tu imamo malih problema. I dalje vuče blagu povredu. Videćemo, šta će biti sa njim“, poručio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Prema nezvaničnim informacijama potencijalni reprezentativac Gane ima problema sa listom. I tek posle snimanja magnetnom rezonancom biće poznat stepen povrde. Slične probleme Boaći je imao i prošlog proleća, što je dodatni razlog za blagu zabrinutost na Marakani. Ove sezone Boaći je na 14 takmičarskih mečeva postigao četiri gola.

Jedino je bio precizan u Evropi gde je pogađao mreže Suduve, Helsinkija, Kopenhagena i na posletku Olimpijakosa. U slučaju da Boaći ne bude spreman za Totenhem, napad crveno-belih u Londonu predvodiće Portugalac Tomane. Bivši član Tondele je bio starter i u sudaru sa Olimpijakosom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar