За Кутиња су врата Ноу Кампа закључана!

Нема повратка назад.

Фудбал 20.10.2019 | 17:30
За Кутиња су врата Ноу Кампа закључана!
Отишао је Филипе Кутињо и рекао је збогом. Барем што се Барселоне тиче. Бразилац је на привременом раду у Бајерну, а у табору шпанског шампиона више не рачунају на њега. Па какав год да остави утисак у Немачкој.

Кутињо је баш намучио Барселону. Прво је једва успела да га доведе из Ливерпула, да би онда тотално подбацио и разочарао на терену. На крају, клуб са Ноу Кампа се свим силама трудио да га прода, али није имао коме, нико се није интересовао. На крају, успели су Шпанци да га пошаљу у Бајерн, на позајмицу. И сада не планирају да га врате назад, пише шпански АС.

Бајерн има опцију да за 120.000.000 евра на крају сезоне откупи Кутиња. Он се препородио откако је стигао на Алијанс арену, игра све боље и већ је постао човек око којег се врти игра немачког првака. Али, познато је и да Баварци имају змију у каси и да је не отварају тако лако.

У сваком случају, ако Бајерн и одустане од куповине бразилског фудбалера, Барселона га не жели назад. План Б је да га прода било коме у Премијер лиги, јер је то Кутињу омиљено такмичење и радо би се скрасио поново на Острву.

Све у свему, за Кутиња је епизода на Ноу Кампу завршена. Питање је само где ће од лета наставити каријеру.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар