Za Kutinja su vrata Nou Kampa zaključana!

Nema povratka nazad.

Fudbal 20.10.2019 | 17:30
Za Kutinja su vrata Nou Kampa zaključana!
Otišao je Filipe Kutinjo i rekao je zbogom. Barem što se Barselone tiče. Brazilac je na privremenom radu u Bajernu, a u taboru španskog šampiona više ne računaju na njega. Pa kakav god da ostavi utisak u Nemačkoj.

Kutinjo je baš namučio Barselonu. Prvo je jedva uspela da ga dovede iz Liverpula, da bi onda totalno podbacio i razočarao na terenu. Na kraju, klub sa Nou Kampa se svim silama trudio da ga proda, ali nije imao kome, niko se nije interesovao. Na kraju, uspeli su Španci da ga pošalju u Bajern, na pozajmicu. I sada ne planiraju da ga vrate nazad, piše španski AS.

Bajern ima opciju da za 120.000.000 evra na kraju sezone otkupi Kutinja. On se preporodio otkako je stigao na Alijans arenu, igra sve bolje i već je postao čovek oko kojeg se vrti igra nemačkog prvaka. Ali, poznato je i da Bavarci imaju zmiju u kasi i da je ne otvaraju tako lako.

U svakom slučaju, ako Bajern i odustane od kupovine brazilskog fudbalera, Barselona ga ne želi nazad. Plan B je da ga proda bilo kome u Premijer ligi, jer je to Kutinju omiljeno takmičenje i rado bi se skrasio ponovo na Ostrvu.

Sve u svemu, za Kutinja je epizoda na Nou Kampu završena. Pitanje je samo gde će od leta nastaviti karijeru.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar