Мајкл Даглас отворено о сину наркоману!

Камерон Даглас (40), син познатог глумца Мајкла Дагласа (75), још као тинејџер био у паклу дроге.

Забава 17.10.2019 | 16:00
Мајкл Даглас отворено о сину наркоману!
Он је у почетку био само дилер, међутим касније је и сам постао зависник о херониу.

- Мрзео сам све што ми се догађало у животу због дроге, али једноставно нисам могао да престанем - искрено је рекао Камерон у великом интервју за магазина "Пеопле".

Родитељима, Мајклу и продуценткињи Дианди Лукер (63) овај период био је јако тежак, осећали су се безпомоћно и нису знали како да му помогну, а и они су осећали да тону заједно са њим. Сваки савет који су дали сину није баш био од помоћи, зато што Камерон није желео ни да их чује.

- Било је тренутака када је нада потпуно нестајала. Живот се претворио у низ криза. Мислио сам да ћу га изгубити - рекао је Мајкл како се осећао можда у најгорем тренутку свог живота.



Камерону је у том периоду може се рећи просто била рутина да се дрогира. Он је због оптужбе да је диловао метамфетамин и кокаин, због чега је иза решетака провео 7 година.

Након затворске казне Камерон се потпуно променио, он је данас у браку са инструкторком јоге Вивијан са којом има ћеркицу Луу. Камерон се сада посветио људима који имају исти проблем који је и он имао, и како каже има велику жељу да сваком од њих помогне.

Извор:Телеграф.рс Фото: Тањуг/АП/Цхрис Пиззелло/Инвисион

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Група

17.10.2019 16:10

болесника којима је новац унистио зивоте! Благо онима који нормално зиве али они углавном тога нису ни свјесни!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

17.10.2019 21:17

Браво за коментар, свака цаст!