Акција јединица Росу, ухапшена двојица Срба

Јутрос око 5. 50 више од 100 припадника јединица РОСУ са 25 оклопних возила и џипова упало је на север КиМ. Ухапшена двојица Срба.

Србија 16.10.2019 | 09:28
Акција јединица Росу, ухапшена двојица Срба
Кад је почела акција није било никаквих информација, али се два сата касније огласила косовска полиција која је саопштила да је у раним јутарњим часовима на северу Митровице спровела акцију у вези са убиством Оливера Ивановића.

"Ова полицијска акција изведена је на основу налога за претрес који је издао Основни суд, Посебно одељење, а који је резултирао хапшењем осумњиченог полицајца (Р.Б.) укљученог у налог за претрагу", наведено је у саопштењу.

Наводи се да се трага за другим осумњиченим полицајцем.

"Током полицијске акције ухапшен је још један осумњичени коме је пронађено оружје. У операцији су пронађена и заплењена још два комада оружја и муниција", наведено је у саопштењу.

У међувремену, телевизија Клан Косова објавила је на својој Фејсбук страници снимак за који се наводи да показује јутрошњу акцију РОСУ јединица.

Портал Коссев пише да је акција спроведена на две локације у Северној Митровици, али да за акцију није била надлежна полиција из региона дирекција Север. Акција је према истом извору спроведена под надлежношћу генералне дирекције Косовске полиције у Приштини.

Косовска полиција заврсила је, како је јавио Тањуг, јутрошњу акцију упада на север завршила нешто после осам часова и повукла се јужно од Ибра.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Конацно

16.10.2019 09:48

Убице морају имати своје име и конацно је било време за хапсење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.10.2019 10:00

Шта је то??Нема коментара аааа сад

ОДГОВОРИТЕ