Обрт на суђењу Дарку Костићу!

У Трећем основном суду у Београду јуче је, саслушањем оштећеног Шефкета Бајрамија (22) настављено суђење модном креатору Дарку Костићу.

Забава 16.10.2019 | 10:00
Обрт на суђењу Дарку Костићу!
Костић се терети за недозвољене полне радње према поменутом сведоку, као и малолетном Л.Ј. (15), учесником емисије "Неки нови клинци", који је раније испитан.

Костићу се, такође, на терет ставља и поседовање и омогућавање уживања наркотика. Оштећени Бајрами, који је до сада теретио Костића, сада је нагло променио исказ:

- Не придружујем се кривичном гоњењу оптуженог. Мислио сам да ћу тако направити себи алиби због тешке крађе, али погрешио сам - рекао је Бајрами. На упозорење судије да покушавањем да избегне једно улази у извршење другог кривичног дела - давање лажног исказа, Бајрами је ипак остао при својој, најновијој верзији догађаја.

- Унесите у записник да је сведок изјавио да је лагао у тужилаштву - издриктирала је судија, на шта је реаговао Бајрами, рекавши:

- Више бих волео да се употреби израз измислио причу.

Бајрами је потом одбио да одговара на сва питања суда, почев од тога када је и како дошао у контакт са Костићем, до његовог телефона, као и зашто га је прво оптужио за недозвољене полне радње, а сада то побија.

Бајрами је на крају рекао да неће ништа више да прича и одбио је да поднесе одштетни захтев против модног креатора.

Суђење се наставља у новембру.


Извор:Еспресо.рс Фото: Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар