Obrt na suđenju Darku Kostiću!

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu juče je, saslušanjem oštećenog Šefketa Bajramija (22) nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću.

Zabava 16.10.2019 | 10:00
Obrt na suđenju Darku Kostiću!
Kostić se tereti za nedozvoljene polne radnje prema pomenutom svedoku, kao i maloletnom L.J. (15), učesnikom emisije "Neki novi klinci", koji je ranije ispitan.

Kostiću se, takođe, na teret stavlja i posedovanje i omogućavanje uživanja narkotika. Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promenio iskaz:

- Ne pridružujem se krivičnom gonjenju optuženog. Mislio sam da ću tako napraviti sebi alibi zbog teške krađe, ali pogrešio sam - rekao je Bajrami. Na upozorenje sudije da pokušavanjem da izbegne jedno ulazi u izvršenje drugog krivičnog dela - davanje lažnog iskaza, Bajrami je ipak ostao pri svojoj, najnovijoj verziji događaja.

- Unesite u zapisnik da je svedok izjavio da je lagao u tužilaštvu - izdriktirala je sudija, na šta je reagovao Bajrami, rekavši:

- Više bih voleo da se upotrebi izraz izmislio priču.

Bajrami je potom odbio da odgovara na sva pitanja suda, počev od toga kada je i kako došao u kontakt sa Kostićem, do njegovog telefona, kao i zašto ga je prvo optužio za nedozvoljene polne radnje, a sada to pobija.

Bajrami je na kraju rekao da neće ništa više da priča i odbio je da podnese odštetni zahtev protiv modnog kreatora.

Suđenje se nastavlja u novembru.


Izvor:Espreso.rs Foto: Sonja Spasić

Komentari / 0

Ostavite komentar