Увијек "скромни" ЦР7: Не може свако као ја!

И заиста, није мало је играча који су у каријери постигли 700 и више голова.  Роналдо о "700": Нисам опседнут рекордима, они мене јуре! Кристијано Роналдо, један од најбољих фудбалера данашњице, после 700. гола у каријери, поручио је да рекорди природно долазе у његовом случају.

Фудбал 16.10.2019 | 16:14
Увијек "скромни" ЦР7: Не може свако као ја!
Роналдо је јубиларни погодак постигао из пенала у поразу репрезентације Португалије у Украјини (2:1) у квалификацијама за ЕУРО, после чега су актуелном прваку потребна оба тријумфа до краја како би завршио у групи испред Србије.

"Не може било ко да дође до ове цифре. Хвала саиграчима и тренерима који су ми помогли да будем ово што сам данас. Разочаран сам због пораза, али и поносан на екипу", рекао је Роналдо, а преноси португалски Рекорд.

Ас Јувентус је подсетио да му је Кијев и раније остао у лепом сећању јер је на истом стадиону освојио трофеј Лиге шампиона 2018. године победом над Ливерпулом (3:1) у финалу.

"Колико сам рекорда поставио? Не знам. Желим да уживам у овом тренутку и захвалим се који су ми помогли да додје до импресивног скора. Рекорди природно долазе, не гледам их, али они мене гледају. Нисам опседнут, све се природно догађа", навео је он.

На вечној листи голова испред петоструког најбољег фудбалера света само су испред Герд Милер (735), Ференц Пушкаш (746), Пеле (767), Ромарио (772) и Јозеф Бикан (805).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар