Uvijek "skromni" CR7: Ne može svako kao ja!

I zaista, nije malo je igrača koji su u karijeri postigli 700 i više golova.  Ronaldo o "700": Nisam opsednut rekordima, oni mene jure! Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, posle 700. gola u karijeri, poručio je da rekordi prirodno dolaze u njegovom slučaju.

Fudbal 16.10.2019 | 16:14
Uvijek "skromni" CR7: Ne može svako kao ja!
Ronaldo je jubilarni pogodak postigao iz penala u porazu reprezentacije Portugalije u Ukrajini (2:1) u kvalifikacijama za EURO, posle čega su aktuelnom prvaku potrebna oba trijumfa do kraja kako bi završio u grupi ispred Srbije.

"Ne može bilo ko da dođe do ove cifre. Hvala saigračima i trenerima koji su mi pomogli da budem ovo što sam danas. Razočaran sam zbog poraza, ali i ponosan na ekipu", rekao je Ronaldo, a prenosi portugalski Rekord.

As Juventus je podsetio da mu je Kijev i ranije ostao u lepom sećanju jer je na istom stadionu osvojio trofej Lige šampiona 2018. godine pobedom nad Liverpulom (3:1) u finalu.

"Koliko sam rekorda postavio? Ne znam. Želim da uživam u ovom trenutku i zahvalim se koji su mi pomogli da dodje do impresivnog skora. Rekordi prirodno dolaze, ne gledam ih, ali oni mene gledaju. Nisam opsednut, sve se prirodno događa", naveo je on.

Na večnoj listi golova ispred petostrukog najboljeg fudbalera sveta samo su ispred Gerd Miler (735), Ferenc Puškaš (746), Pele (767), Romario (772) i Jozef Bikan (805).

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar