Москва: Кецмановић у 1/8-финала, Џумхур испао!

Млади српски тенисер Миомир Кецмановић победом је започео наступ на московском Купу Кремља, након што је савладао Руса Артема Дубривнија 6:1, 7:5.  Џумхур елиминисан већ на старту турнира у Москви.  Нова побједа Француза у дуелима са најбољим тенисером БиХ.

Тенис 15.10.2019 | 14:39
Москва: Кецмановић у 1/8-финала, Џумхур испао!
Кецмановић кренуо јако, па успорио: Успешан старт у Москви. Миомир Кецмановић савладао мало познатог Руса Артема Дубривнија после два сета, 6:1, 7:5.

Кецмановић је пласман у другу рунду обезбедио за 73 минута и то тако што је у другом сету везао три гема код резултата 4:5 на сервис противника.

Следећи ривал Београђанину биће победник меча Жереми Шарди (Француска) – Николас Хари (Чиле).

Кецмановић, 49. играч света, победио је после 72 минута. Он је лако освојио први сет направивши три брејка. У другом сету Кецмановић је повео са 4:1, али је после тога његов противник заиграо боље и преокренуо на 5:4.

Српски тенисер је после тога везао три гема, искористио је прву меч лопту и пласирао се у осмину финала.

Кремљ куп игра се за наградни фонд од 840.130 долара.

Џумхур елиминисан већ на старту турнира у Москви. Нова побједа Француза у дуелима са најбољим тенисером БиХ.



Дамир Џумхур елиминисан је синоћ већ у првом колу АТП турнира из серије 250 у Москви.

Успјешнији од најбољег бх. тенисера БиХ био је Адријан Манарино. Француз је славио у два сета, 7:6 и 6:0, те тако стигао до четвртог тријумфа против Џумхура, који је остао на само једној побједи против француског играча.

Сарајлија је кроз квалификације изборио наступ на турниру у престоници Русије, али је запео већ на првој препреци.

Добар отпор Џумхур је пружио у првом сету, који је Манарино ријешио у тај-бреку, да би Сарајлија потпуно пао у другом сету, у којем није успио да освоји ни гем.

Џумхур се тако након само сат и 14 минута игре опростио од турнира у престоници Русије, док ће Манарино у другом колу играти против бољег из данашњег двобоја домаћег тенисера Јевгенија Донскоја и Казахстанца Микаила Кукушкина.

Извор: Б92/мондо.ба/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар