Moskva: Kecmanović u 1/8-finala, Džumhur ispao!

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović pobedom je započeo nastup na moskovskom Kupu Kremlja, nakon što je savladao Rusa Artema Dubrivnija 6:1, 7:5.  Džumhur eliminisan već na startu turnira u Moskvi.  Nova pobjeda Francuza u duelima sa najboljim teniserom BiH.

Tenis 15.10.2019 | 14:39
Moskva: Kecmanović u 1/8-finala, Džumhur ispao!
Kecmanović krenuo jako, pa usporio: Uspešan start u Moskvi. Miomir Kecmanović savladao malo poznatog Rusa Artema Dubrivnija posle dva seta, 6:1, 7:5.

Kecmanović je plasman u drugu rundu obezbedio za 73 minuta i to tako što je u drugom setu vezao tri gema kod rezultata 4:5 na servis protivnika.

Sledeći rival Beograđaninu biće pobednik meča Žeremi Šardi (Francuska) – Nikolas Hari (Čile).

Kecmanović, 49. igrač sveta, pobedio je posle 72 minuta. On je lako osvojio prvi set napravivši tri brejka. U drugom setu Kecmanović je poveo sa 4:1, ali je posle toga njegov protivnik zaigrao bolje i preokrenuo na 5:4.

Srpski teniser je posle toga vezao tri gema, iskoristio je prvu meč loptu i plasirao se u osminu finala.

Kremlj kup igra se za nagradni fond od 840.130 dolara.

Džumhur eliminisan već na startu turnira u Moskvi. Nova pobjeda Francuza u duelima sa najboljim teniserom BiH.



Damir Džumhur eliminisan je sinoć već u prvom kolu ATP turnira iz serije 250 u Moskvi.

Uspješniji od najboljeg bh. tenisera BiH bio je Adrijan Manarino. Francuz je slavio u dva seta, 7:6 i 6:0, te tako stigao do četvrtog trijumfa protiv Džumhura, koji je ostao na samo jednoj pobjedi protiv francuskog igrača.

Sarajlija je kroz kvalifikacije izborio nastup na turniru u prestonici Rusije, ali je zapeo već na prvoj prepreci.

Dobar otpor Džumhur je pružio u prvom setu, koji je Manarino riješio u taj-breku, da bi Sarajlija potpuno pao u drugom setu, u kojem nije uspio da osvoji ni gem.

Džumhur se tako nakon samo sat i 14 minuta igre oprostio od turnira u prestonici Rusije, dok će Manarino u drugom kolu igrati protiv boljeg iz današnjeg dvoboja domaćeg tenisera Jevgenija Donskoja i Kazahstanca Mikaila Kukuškina.

Izvor: B92/mondo.ba/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar