Северина се вредно спрема за велику регионалну турнеју!

До почетка велике Северинине турнеје под називом 'Тхе Магиц Тоур' остало је свега мало више од месец дана. Припреме су у пуном јеку, чак 100 људи је укључено у организацију, који раде све како би публици омогућили ноћ(и) за памћење, које ће се још дуго препричавати.

Забава 15.10.2019 | 18:00
Северина се вредно спрема за велику регионалну турнеју!

Један од најупечатљивијих момената концерта биће фантастичне плесне кореографије, у којима ће учествовали најбољих 18 плесача из целе регије, изабрани на аудицији, на коју се пријавило њих чак 100. Управо 18 одабраних, свакодневно ради на захтевним кореографијама у којима, наравно, учествује и сама Северина, баш као и на прошлој турнеји 'Добродошао у клуб', када је стала 'раме уз раме' са професионалним играчима на сцени.



Како би то и овога пута било тако, Северина се пре недељу дана прикључила свакодневним тренинзима, које је најбоље описао Матиц Задравец, главни кореограф ове велике турнеје:



- У следећих месец и нешто дана очекују нас свакодневни тренинзи, болови у мишићима, пуно зноја, али на крају и магични концерти. Припремамо заиста спектакуларне концерте с пуно плеса и изненађења, које ће бити штета пропустити. Осим играча, у овој 'бајци за целу породицу и све генерације' на сцени ће, уз Северину, бити чак 15 музичара и симфонијски оркестар, уз фантастичну видео продукцију и костимографију, што ће заједно представљати прави доживљај, односно – уметност на највишем нивоу.

Како теку припреме погледајте:



Турнеја започиње у Северинином родном Сплиту, након чега се ова магична ноћ наставља и у осталим великим градовима.

Са Београдском публиком се дружи 23.новембра у Штарк Арени.

Извор:Информер Фото:СеверинаПРтим

Коментари / 0

Оставите коментар