Severina se vredno sprema za veliku regionalnu turneju!

Do početka velike Severinine turneje pod nazivom 'The Magic Tour' ostalo je svega malo više od mesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Zabava 15.10.2019 | 18:00
Severina se vredno sprema za veliku regionalnu turneju!

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta biće fantastične plesne koreografije, u kojima će učestvovali najboljih 18 plesača iz cele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100. Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtevnim koreografijama u kojima, naravno, učestvuje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji 'Dobrodošao u klub', kada je stala 'rame uz rame' sa profesionalnim igračima na sceni.Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se pre nedelju dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje:- U sledećih mesec i nešto dana očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti. Osim igrača, u ovoj 'bajci za celu porodicu i sve generacije' na sceni će, uz Severinu, biti čak 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umetnost na najvišem nivou.

Kako teku pripreme pogledajte:Turneja započinje u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima.

Sa Beogradskom publikom se druži 23.novembra u Štark Areni.

Izvor:Informer Foto:SeverinaPRtim

Komentari / 0

Ostavite komentar