Маре дивљао или имао незгоду?!

Познати композитор Саша Милошевић Маре наводно је повредио руку након чега дошао у Ургентни центар да би му се санирала повреда.

Забава 15.10.2019 | 16:00
Маре дивљао или имао незгоду?!
Саша Милошевић Маре је најпре исекао руку када је у Луци Београд из чиста мира песницом ударио у стакло на стражарској кућици. Само два сата касније Маре је поново дошао у болницу, али овог пута са разбијеном главом.

Како је испричао извор из истраге, чувар у Луци је у касним вечерњим сатима позвао полицију и пријавио да је Милошевић разбио стакло на његовој кућици.

- Композитор је исекао десну руку, а када га је полиција питала зашто је то урадио, Милошевић није желео да објасни. Убрзо је пребачен у Ургентни центар, где је рука требало да му буде санирана. Међутим, док је трајала дијагностика, Милошевић је побегао из УЦ - навео је наш извор из истраге.

Нешто касније исте вечери познати композитор поново је доведен у Ургентни центар, али овог пута са разбијеном главом.

Хитмејкер се за сада није оглашавао поводом овог случаја, међутим јесте челник "Гранд" продукције Жика Јакшић, који с Маретом сарађује у емисији "Никад није касно".

- Колико сам ја упућен, знам да је Маре у ноћи између суботе и недеље имао удес. Он није возио, вец његов пријатељ. Има повреду руке и главе, није ништа озбиљно, али неће бити на снимању емисије "Никад није касно". То је оно што ја знам да се десило и шта су ми рекли - рекао је Жика Јакшић.

Извор:Информер Фото:Yоутубе/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар