Mare divljao ili imao nezgodu?!

Poznati kompozitor Saša Milošević Mare navodno je povredio ruku nakon čega došao u Urgentni centar da bi mu se sanirala povreda.

Zabava 15.10.2019 | 16:00
Mare divljao ili imao nezgodu?!
Saša Milošević Mare je najpre isekao ruku kada je u Luci Beograd iz čista mira pesnicom udario u staklo na stražarskoj kućici. Samo dva sata kasnije Mare je ponovo došao u bolnicu, ali ovog puta sa razbijenom glavom.

Kako je ispričao izvor iz istrage, čuvar u Luci je u kasnim večernjim satima pozvao policiju i prijavio da je Milošević razbio staklo na njegovoj kućici.

- Kompozitor je isekao desnu ruku, a kada ga je policija pitala zašto je to uradio, Milošević nije želeo da objasni. Ubrzo je prebačen u Urgentni centar, gde je ruka trebalo da mu bude sanirana. Međutim, dok je trajala dijagnostika, Milošević je pobegao iz UC - naveo je naš izvor iz istrage.

Nešto kasnije iste večeri poznati kompozitor ponovo je doveden u Urgentni centar, ali ovog puta sa razbijenom glavom.

Hitmejker se za sada nije oglašavao povodom ovog slučaja, međutim jeste čelnik "Grand" produkcije Žika Jakšić, koji s Maretom sarađuje u emisiji "Nikad nije kasno".

- Koliko sam ja upućen, znam da je Mare u noći između subote i nedelje imao udes. On nije vozio, vec njegov prijatelj. Ima povredu ruke i glave, nije ništa ozbiljno, ali neće biti na snimanju emisije "Nikad nije kasno". To je ono što ja znam da se desilo i šta su mi rekli - rekao je Žika Jakšić.

Izvor:Informer Foto:Youtube/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar