Нејмарова једанаеста повреда за двије године!

Откако је из Барселоне прешао у ПСЖ, Бразилац је баш често ван терена, а тако ће бити и у наредних месец дана.

Фудбал 15.10.2019 | 20:50
Нејмарова једанаеста повреда за двије године!
Нејмар наставља да пропушта утакмице Пари Сен Жермена! Звезда шампиона Француске је пре пар дана доживео повреду задње ложе због које ће пропустити наредних месец дана.

Он се на пријатељској утакмици Бразила и Нигерије одиграној у Сингапуру повредио већ у 12. минуту и морао је да одшета са терена. Како преноси "БеИН Спортс", ПСЖ је одрадио снимке и показано је да је пауза од четири седмице неопходна.

То значи да би Нејмар могао да пропусти четири утакмице уколико се на терен врати тачно четири недеље од повреде, али далеко важније је напоменути колико често одсуствује са терена.

Ако је веровати евиденцији коју води Трансфермаркт, ово је Нејмару већ 11. повреда откако је члан Пари Сен Жермена. Прву повреду по преласку из Барселоне је доживео у септембру 2017. и за ове две године их је скупио још десет.

Утакмица ПСЖ-а против Нице предстојећег петка биће тачно 50. коју Нејмар пропушта због повреде у ове две године! Случајност или не, по евиденцији истог сајта, Нејмар је због повреда у Барселони пропустио само три утакмице.

У пропуштене мечеве нису урачунати добијени одмори да прескочи одређене утакмице, као и ситуација са почетка сезоне, када га у тиму Томаса Тухела није било због несређене ситуације око евентуалног трансфера.

Сви ови разлози могли би да "погурају" власнике клуба из Париза да се и дефинитивно реше незадовољног проблема плаћеног чак 222 милиона евра пре две године, али је питање да ли ће моћи да добију уложени новац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар