Nejmarova jedanaesta povreda za dvije godine!

Otkako je iz Barselone prešao u PSŽ, Brazilac je baš često van terena, a tako će biti i u narednih mesec dana.

Fudbal 15.10.2019 | 20:50
Nejmarova jedanaesta povreda za dvije godine!
Nejmar nastavlja da propušta utakmice Pari Sen Žermena! Zvezda šampiona Francuske je pre par dana doživeo povredu zadnje lože zbog koje će propustiti narednih mesec dana.

On se na prijateljskoj utakmici Brazila i Nigerije odigranoj u Singapuru povredio već u 12. minutu i morao je da odšeta sa terena. Kako prenosi "BeIN Sports", PSŽ je odradio snimke i pokazano je da je pauza od četiri sedmice neophodna.

To znači da bi Nejmar mogao da propusti četiri utakmice ukoliko se na teren vrati tačno četiri nedelje od povrede, ali daleko važnije je napomenuti koliko često odsustvuje sa terena.

Ako je verovati evidenciji koju vodi Transfermarkt, ovo je Nejmaru već 11. povreda otkako je član Pari Sen Žermena. Prvu povredu po prelasku iz Barselone je doživeo u septembru 2017. i za ove dve godine ih je skupio još deset.

Utakmica PSŽ-a protiv Nice predstojećeg petka biće tačno 50. koju Nejmar propušta zbog povrede u ove dve godine! Slučajnost ili ne, po evidenciji istog sajta, Nejmar je zbog povreda u Barseloni propustio samo tri utakmice.

U propuštene mečeve nisu uračunati dobijeni odmori da preskoči određene utakmice, kao i situacija sa početka sezone, kada ga u timu Tomasa Tuhela nije bilo zbog nesređene situacije oko eventualnog transfera.

Svi ovi razlozi mogli bi da "poguraju" vlasnike kluba iz Pariza da se i definitivno reše nezadovoljnog problema plaćenog čak 222 miliona evra pre dve godine, ali je pitanje da li će moći da dobiju uloženi novac.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar